rain

Jemi krenarë që VerandAIR, një kompani prestigjoze Belge me përvojë 28 vjeçare në fushën e dizenjimit dhe prodhimit të mbulesave të lëvizshme për Veranda dhe Pishina, na zgjodhi si ambasadorin e saj, jo vetem për Shqipërinë por edhe Rajonin duke prezantuar produktet nëpërmjet Verandair.al!

Mbulesa verandash
me-te-fundit

Sjellim Verandair në Rajon!

Jemi krenarë që VerandAIR, një kompani prestigjoze Belge me përvojë 28 vjeçare në fushën e dizenjimit dhe prodhimit të mbulesave të lëvizshme për Veranda dhe Pishina, ka zgjedhur Studio GINA si ambasadorin e saj, jo vetem për Shqipërinë por edhe Rajonin duke prezantuar produktet nëpërmjet Verandair.al!

Përfaqësues ekskuziv për Shqipërinë & Rajonin!

Duke qenë të parët dhe të vetmit në Shqipëri që i ofrojmë këtij tregu cilesisht në rritje, jo thjesht një produkt të munguar, por të prodhuar 100% ne Belgjikë, synojmë të jemi lider në rajon në fushën e Mbulesave të Lëvizshme për Veranda dhe Pishina!

arkitekte-profesioniste

besoju profesionisteve jo se ke, por që mos të humbësh!

PËR ÇDO KLIENT

cfar-ju-ofrojme

Ju ofrojmë:

Mbi 25 vite pervojë në fushën e projektimit, zbatimit, ndjekjes së punimeve dhe konsulencës, në shërbim të klienteve tanë për tju ofruar më të mirën!

KONSULENCË TEKNIKE

Doni të bëni një investim, por ju nevojitet një konsulence teknike nga një staf profesionistesh? Na kontaktoni!

ANALIZË FINANCIARE

Nuk mund të filloni një investim, pa pasur paraprakisht një analizë financiare te detajuar, ku të mësoni sa do të shpenzoni!

PROJEKTE (BIZNES & FAMILJE)

Projekte me aplikimet e teknikave dhe materialeve me te fundit të ndërtimit për Biznese dhe Familje.

REALIZIM TË PROJEKTIT

Jo çdokush mund t’jua konkretizojë ëndrrën tuaj në projekt. Ne ju mundësojme që ta prekni në realitet!

NDJEKJE PUNIMESH

Kush punon, gabon! Shumekush e ka vërtetuar këtë proverb! Ne jemi pranë jush që kjo gjë të mos ndodhë në investimin tuaj!

KORIGJIME & PERSHTATJE

Megjithese keni bërë një investim të ri, përsëri keni nevojë për profesioniste për të bërë ndryshime apo korigjime!

projekte-cilesore

Klientet krenohen me punën tonë

Startojmë për biznes, finalizojmë për pasion!

AKOMODIM FAMILJAR

Projekt i plote per Interior dhe Exterior të ambjenteve familjare si Apartamente, Vila etj!

kliko per projektet

AMBJENTE BIZNESI

Projekte të plota për Interior dhe Exterior te ambjenteve të biznesit si Klinika, Zyra dhe Qëndra Biznesi.

kliko per projektet

AMBJENTE ARGETIMI

Projekte të plota për Interior dhe Exterior të Bareve, Clubeve, Restoranteve dhe Ambjenteve të tjera argëtimi!

kliko per projektet

ÇDO KLIENT ËSHTË I VEÇANTË DHE TRAJTOHET SI I TILLË

Nese jeni te interesuar te beni nje investim por nuk dini koston, kohezgjatjen apo thjesht doni nje projekt per arredimin e nje ambjenti ekzistues, ju lutem na kontaktoni ne adresen e meposhtme ose lidhuni me ne ne menyre elektronike duke na shkruar apo telefonuar!