Përfaqësues ekskuziv për Shqipërinë & Rajonin!

Duke qenë të parët dhe të vetmit në Shqipëri që i ofrojmë këtij tregu cilesisht në rritje, jo thjesht një produkt të munguar, por të prodhuar 100% ne Belgjikë, synojmë të jemi lider në rajon në fushën e Mbulesave të Lëvizshme për Veranda dhe Pishina!

ÇDO KLIENT ËSHTË I VEÇANTË DHE TRAJTOHET SI I TILLË

Nese jeni te interesuar te beni nje investim por nuk dini koston, kohezgjatjen apo thjesht doni nje projekt per arredimin e nje ambjenti ekzistues, ju lutem na kontaktoni ne adresen e meposhtme ose lidhuni me ne ne menyre elektronike duke na shkruar apo telefonuar!