KONSULENCË TEKNIKE

Doni të bëni një investim, por ju nevojitet një konsulence teknike nga një staf profesionistesh? Na kontaktoni!

ANALIZË FINANCIARE

Nuk mund të filloni një investim, pa pasur paraprakisht një analizë financiare te detajuar, ku të mësoni sa do të shpenzoni!

PROJEKTE (BIZNES & FAMILJE)

Projekte me aplikimet e teknikave dhe materialeve me te fundit të ndërtimit për Biznese dhe Familje.

REALIZIM TË PROJEKTIT

Jo çdokush mund t’jua konkretizojë ëndrrën tuaj në projekt. Ne ju mundësojme që ta prekni në realitet!

NDJEKJE PUNIMESH

Kush punon, gabon! Shumekush e ka vërtetuar këtë proverb! Ne jemi pranë jush që kjo gjë të mos ndodhë në investimin tuaj!

KORIGJIME & PERSHTATJE

Megjithese keni bërë një investim të ri, përsëri keni nevojë për profesioniste për të bërë ndryshime apo korigjime!

ÇDO KLIENT ËSHTË I VEÇANTË DHE TRAJTOHET SI I TILLË

Nese jeni te interesuar te beni nje investim por nuk dini koston, kohezgjatjen apo thjesht doni nje projekt per arredimin e nje ambjenti ekzistues, ju lutem na kontaktoni ne adresen e meposhtme ose lidhuni me ne ne menyre elektronike duke na shkruar apo telefonuar!